Val av färg är gjord – målning av trapphus påbörjas

Styrelsen har fattat beslut om ny färg i våra trapphus. Vi har inhämtat åsikter och tankar om färgval, från såväl medlemmar som professionella, och därefter gjort en bedömning och fattat ett beslut med hjälp av den samlade bilden.

Valet föll på en ljusare beige-gul färg (färgkod S 1005-Y30R). Redan nu går det att se den nya färgen i port 2, som är målad och besiktad.

Målningen påbörjas

Vi går nu vidare med målningen av våra trapphus. Förutom väggar, som målas med den valda färgen, målas även taken och merparten av alla element i trapphusen i vitt. Golvsocklar samt vindsluckor målas i en grå nyans.

Jämna sidan av gatan målas först, därefter målas den ojämna sidan. Bägge sidor målas i stigande nummer. Målningen tar cirka en vecka per trapphus, beräknas pågå ungefär 20 veckor och således vara klart i maj/juni.

Vi vill passa på att tacka alla för en fin insats med att rensa trapphusen för att underlätta målarnas arbete! Vi vill också påminna om att vara försiktig kring nymålade element, väggar och tak.

Se resultatet i sin helhet i februari (i port 4)

Någon gång under februari har såväl väggar som tak som element målats klart i port 4. Vår avsikt är att entreprenören då även har hunnit polera vårt stengolv och våra fina stentrappor. Det är ett perfekt tillfälle att se intrycket och känslan som våra målade och nyrenoverade trapphus ger i sin helhet. Vi kan återkomma med exakt datum när port 4 är klar att titta på, så håll koll här på hemsidan!

Frågor, funderingar och infall?

Om du som medlem har några frågor, funderingar eller infall – antingen före eller efter du har sett helheten i port 4 om några veckor – så får du gärna kontakta styrelsen på styrelsen@brf-vidfamne.se.

Vi påminner om att det alltid är hemsidan som gäller för info och vår styrelsemail som gäller som kontaktväg för att du säkert ska få korrekt info och återkoppling från styrelsen – alltså inte gatans Facebook-grupp där styrelsen dessvärre inte möjlighet att hålla koll på flödet, besvara frågor och diskutera saker. Alltså: hemsidan samt styrelsemail som officiella kanaler. Tack på förhand!

 

Väl mött, styrelsen