Dags att måla trapphusen – Tyck till om färg!

Nu är det dags att måla om väggarna i våra trapphus, som en del av underhållsplanen och bevarandet av det estetiska värdet i vår fina förening. Vi kommer samtidigt att laga håligheter i väggar och golv. Vi i styrelsen vill gärna ha in din åsikt om färg, som vi sedan kan ta med oss och beakta som underlag när vi fattar beslut på efterföljande styrelsemöte.

Så här gör du

I början av vecka 2 målas två utvalda färger upp i port 8. Du hittar dem på väggen vid styrelserummet mot utgången på baksidan, tydligt uppmärkta. Begrunda, känn efter och tyck till om vilken av de två färgerna som du helst vill se i föreningens trapphus.

Du kan antingen mejla till styrelsen@brf-vidfamne.se, eller lämna en klassisk lapp i brevinkastet i styrelserummets dörr i port 8. Se till att få med vilken färg du helst vill se, samt namn och gärna lägenhetsnummer. Vi tar med oss och beaktar åsikterna, samt tar hänsyn till antalet inlämnade åsikter, när vi går vidare och fattar beslut i styrelsen. Ju fler som lämnar sin åsikt, desto bättre underlag får vi för att fatta ett bra beslut i styrelsen.

Viktiga datum

Lämna din åsikt senast söndagen 15 januari. Beslut fattas på styrelsemötet 17 januari. Målningen av väggarna i trapphusen tar ca en vecka per trapphus, beräknas pågå ca 20 veckor och således vara klart i maj/juni.

Obs: Målning av radiatorer och tak startar redan vecka 2

Målning av radiatorer i vissa trapphus startar redan måndagen 9 januari. Under vecka 2 startar entreprenören även med målning av taken i port 2 och 4. Både radiatorer och tak målas i vitt. När det gäller radiatorer så målar vi och förfinar där det finns behov, alltså inte alla radiatorer. Detta arbete pågår under några veckor. Var försiktiga med nymålade radiatorer!

VIKTIGT: Rensade trapphus senast måndag 9 januari

Redan från måndag 9 januari måste varenda sak vara rensad från samtliga trapphus. Det gäller så klart pulkor, skor, kläder och annat, men också blommor i fönstren. Alltså allt. Entreprenören kan bemyndigas att omhänderta och/eller kassera det som är kvar när arbetet startar. Rensade trapphus är en förutsättning för ett smidigt arbete och ett lyckat resultat. Om trapphusen inte är tömda ordentligt kan entreprenören anmäla hinder för arbete. Då tvingas vi betala för tiden de inte kan jobba. Så nu hjälps vi åt att rensa så vi kan få det nymålat och fint!

Tack på förhand! Mvh, styrelsen