Hugg gärna in med snön!

Just när vi väntade på våren kom vintern åter. Och inte så lite heller. Nu hjälps vi åt att hålla undan så gott det går.

 

En uppmaning

Det kommer nu extrema mängder på kort tid. Alla medlemmer som känner att de kan får väldigt gärna hjälpa till att hålla undan snön. Greppa snöskyffeln som ska stå i varje port och gör en insats för framkomligheten.

Varje port ansvarar själva för att skotta och röja bort snö från dörren och fram till trottoaren, så hjälps åt efter bästa förmåga att hålla det fint och framkomligt vid er port!

Snöröjning av bilplatser

Du som har bilplats eller garage ansvarar själv för att snöröja på parkeringsplatsen och framför garaget. Låna gärna skyfflar och snöslädar från föreningen.

Kvastar, snöslunga och snöslädar finns i grönrummet

Inne i grönrummet finns även kvastar, snöslädar samt snöslunga att låna till portar, parkeringsplatser och annat. Kom bara ihåg att ställa tillbaka dem när du är klar. Om du är osäker på hur snöslungan fungerar, kontakta vänligen styrelsen innan du lånar den.

Akta: rasrisk från taken!

Det snöar ibland stora mängder väldigt snabbt. Då samlas oundvikligt snömängder på taken som sedan kan rasa när det tinar. Var därför försiktiga och uppmärksamma när ni går in och ut ur portarna; kanske speciellt om ni har barn med er, eftersom barn är superbäst och värdefulla men också lite extra ömtåliga.

Kontakt

Vid frågor, funderingar och annat, vänligen kontakta alltid styrelsen på styrelsen@brf-vidfamne.se.

Vi påminner om att det alltid är hemsidan som gäller för info och vår styrelsemail som gäller som kontaktväg för att du säkert ska få korrekt info och återkoppling från styrelsen – alltså inte gatans Facebook-grupp där styrelsen dessvärre inte möjlighet att hålla koll på flödet, besvara frågor och diskutera saker. Alltså: hemsidan samt styrelsemail som officiella kanaler. Tack på förhand!

Väl mött!