Max tre i gymmet, föreningslokalen stängd, begränsade övernattningar

För att minska smittspridningen begränsar vi nu användningen av gym, övernattningslägenhet och föreningslokal. 

Den ny pandemi-lagen berör oss som bostadsrättsförening till viss del. Styrlesen har beslutat att följa samma instruktioner även i de fall lagen inte kräver det av oss. Från och med 11 januari gäller följande: 

GYM
Endast tre personer får vistat i gymmet samtidigt, varav en i det mindre rummet och två i det större. Var noggrann med att ge utrymme när någon behöver passera in till bastun. Fortsätt vara nogranna med handdesinfektion och att torka all utrustning. Håll avstånd till varandra!

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET
För att olika sällskap inte ska bo i övernattningslägenheten samtidigt begränsas bokningen. Ett av rummen är öppet för bokning.

Det största rummet, Rävudden, kan bokas för 225 kronor per natt. Extra städning har beställts. Hyresgäster behöver också städa extra noga. Styrelsen tillhandahåller ytdesinfektion. Övriga två rum stängs tills vidare.

P.g.a. problem vid byte till ny Aptus-portal kan styrelsen för tillfället inte kontrollera att de andra övernattningslägenheterna inte bokas.

FÖRENINGSLOKALEN
Lokalen hålls stängd tills vidare. Gränsen för att vistas i lokalen är åtta personer. Styrelsen har inte möjlighet att kontrollera att det följs vid bokningar.